UrbanTrickz

Freerunning Egmond aan Zee

Algemene Voorwaarden

UrbanTrickz
Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

UrbanTrickz is alleen aansprakelijk voor letsel wat doormiddel van een fout van een UrbanTrickz hoofdtrainer gebeurt. UrbanTrickz beschikt over een zakelijk aansprakelijkheidsverzekering. Alles wat buiten de lessen/training gebeurt, is op eigen risico van de klant. UrbanTrickz is niet aansprakelijk voor materiële schade en/of diefstal.


Betalingstermijn

UrbanTrickz gebruikt alleen automatische incasso. U bent verplicht uw abonnementskosten te betalen. UrbanTrickz maakt gebruik van 2 verschillende abonnementen, een maandelijks opzegbaar abonnement en een abonnement die om het half jaar opzegbaar is. Met beide abonnementen kunt u ten alle tijden aangeven dat u wilt stoppen maar u bent verplicht door te betalen tot het door ons aangegeven stopmoment. Dit is voor het maandelijks opzegbare abonnement de 1e van de eerstvolgende maand. En voor het half jaarlijks opzegbare abonnement tot de eerste dag van de zomervakantie of tot 1 januari.


Garantie

UrbanTrickz verzorgt de lessen/trainingen volgens onze manier. Bent u ontevreden over onze manier waarderen wij het als u ons inlicht. U bent nog steeds verplicht door te betalen tot het aangegeven stopmoment. (zie: “Betalingstermijn”) en u heeft geen recht op uw al betaalde geld terug.


Overige voorwaarden

Leden van UrbanTrickz zijn verplicht om de aanwijzingen van UrbanTrickz medewerkers op te volgen tijdens een les/training. UrbanTrickz medewerkers hebben het recht om leden aan te spreken te helpen met het uitvoeren van oefeningen met bijvoorbeeld geschikt gebruik van aanraking. UrbanTrickz heeft het recht leden apart te zetten en weg te sturen uit een les/training bij disfunctioneel gedrag en ook heeft UrbanTrickz het recht leden te verbannen mits de ouders/voogd al zijn geïnformeerd over het gedrag van de leerling.

Bij akkoord gaan met de algemene voorwaarden hebben medewerkers van UrbanTrickz automatisch het recht om leden te fotograferen en/of te filmen en dit te plaatsen op hun social media mits de leden/voogd aangeven hiermee akkoord te gaan. Wij zullen nooit ongewenst video of fotomateriaal online plaatsen zonder toestemming van de desbetreffende.