UrbanTrickz

Freerunning Egmond aan Zee

Tarieven
Bekijk goed onze voorwaarden bij abonnementen onder aan deze pagina. Verder kan je geen lessen opsparen als je een keer niet aanwezig bent of geld terug krijgen als je een keer er niet was.
per 4 weken
per maand
Opzeg termijn
lessen per week
€19.99-
€21.66-
€27,07-
Juli en december
1
€24,99-
Maandelijks
1


Voorwaarden voor abonnementen

Voor onze abonnementen gelden een aantal voorwaarden die van belang zijn om op de hoogte van te zijn voor het aangschaffen van een abonnement.


  • Al onze abonnementen kunnen alleen maandelijks betaald worden, het is dus niet mogelijk om eenmalig voor het hele jaar te betalen.

  • U mag het abonnement ter waarde van €19.99- per 4 weken, ten allen tijden opzeggen, echter zal dit pas ingaan vanaf de eerst volgende opzegdatum, dat zal 1 juli of 1 december zijn.

  • Bij onze lidmaatschap mag je standaard gratis meedoen met vakantietrainingen. Bij ons gaan lessen door in vakanties, hier mag je met alle abonnementen gebruik van maken.

  • U mag het abonnement ter waarde van €24,99- per 4 weken, maandelijks opzeggen, de opzegging moet voor de 14e van de maand gebeuren anders betaald u nog de eerstvolgende betaling.

  • U heeft recht op 1 gratis proefles en kunt tot 1 maand vanaf de eerste betaalende les uw abonnement opzeggen zonder te hoeven wachten tot het stop termijn.