UrbanTrickz

Freerunning Heiloo

Workshops

Wie zijn wij?

Kevin Mayer

Mijn naam is Kevin Mayer, geboren op 11-07-2003. Freerun en tricking is iets wat ik wel elke dag doe, of dit nou in een freerunhal, gymzaal, grasveld of een pleintje met wat muurtjes is, overal kan je mij wel vinden. Zelf geef ik momenteel ook 6 dagen per week freerun les en leek mij het super vet om een eige bedrijf op te richten om daar lessen te gaan geven. Deze droom ben ik nu samen met Luc aan het uitwerken onder de naam van UrbanTrickz. Ik vind het erg leuk nieuwe dingen te leren en vind het daarom ook super vet om een bedrijf op te richten en hierbij super veel te leren. Naast al het freerunnen vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met alles rondom computers en technologie. Mijn droom is om een eigen freerun/tricking park te openen en hierin een super vette community te bouwen rondom deze sporten.


Luc Baltus

Hoi! Mijn naam is Luc Baltus. Ik ben geboren op 19 januari 2003. Ik Freerun nu ruim 6 jaar. Ik ben begonnen toen een oud klasgenootje van me vertelde dat hij op de sport zat en het echt iets voor mij vond. Toen ging ik mee en was ik helemaal verkocht! Bijna niemand wist toen van de sport af dus toen ik buiten ging trainen dacht iedereen: 'wat is hij nou aan het doen?' Dat was wel grappig. Gelukkig is dat nu niet meer zo door social media! Ik vind Freerunning, parkour & tricking onwijs leuke sporten en wil het heel graag met zo veel mogelijk mensen delen. Mijn droom is om mijn eigen Freerun hal te hebben waar ik en andere mensen al onze bewegingscreativiteit in kwijt kunnen! Momenteel (11-11-2020) zit ik in het 1e jaar op het Cios van het Nova College in Haarlem. Hier leer ik alles over les en leiding geven, evenementen organiseren, omgangskunde, trainingskunde en ook ondernemen! Ik heb grootse dromen en ik kan niet wachten tot deze allemaal uitkomen. Samen kunnen we UrbanTrickz groot maken, help jij ook mee?Wat maakt UrbanTrickz bijzonder?

Bij UrbanTrickz vinden wij het belangrijk dat leerlingen het naar hun plezier hebben maar ook dat ze zelf het gevoel hebben dat ze vooruitgang maken. Om dit te stimuleren werken wij met diploma's, geven waardevolle feedback en geven onze lessen volgens een methodische lijn. De diploma's gaan van makkelijk tot moeilijk, voor elk diploma hebben wij bepaald welke tricks je moet kunnen. Als leerling ben je niet verplicht hier aan te werken maar veel kinderen vinden dit een leuke motivatiebron. Wij willen het freerunnen verder brengen dan alleen trainen in een gymzaal, wij willen een community creeƫren rondom deze sport met super veel enthiousiaste leerlingen. Uiteindelijk is ons doel om een eigen freerun hal te openen in de omgeving Heiloo en hier dan alle freerun lessen in te geven. Wij hebben ook een maximaal aantal leden per les van 15 omdat wij anders vinden dat we ze niet goed genoeg kunnen helpen met het bereiken van hun doelen. Wij merken dat veel kinderen tijdens vakanties vaak weinig te doen hebben, hierdoor vinden wij het juist onlogisch dat in vakanties de meeste sporten nooit doorgaan, wij willen hier met UrbanTrickz verandering in brengen. Bij ons zullen lessen dus altijd doorgaan in vakanties en zal dit gewoon onder de normale lidsmaatschap vallen om zo juist leerlingen te motiveren om in vakanties lekker door te trainen.